Tritonus
tirsdag 5.12.2017 19:30 - 21:00, Søborg Kirke

Kom til koncert i lysets navn 5. december i Søborg Kirke

Julen er fra gammel tid blevet brugt til at markere overgangen fra de mørke måneder til lysere tider.

Så lyset spiller en hovedrolle, når det semiprofessionelle kor Tritonus under ledelse af Jakob Høgsbro gæster Søborg Kirke med en helt særlig og stemningsfuld julekoncert tirsdag den 5. december klokken 19.30.

Korets sange kommer til at kredse om glæden ved lyset, stjernerne og den strålende jul med værker af blandt andet Arvo Pärt, Ola Gjeilo, Niels la Cour og Eric Whitacre, men også med danske og svenske klassiske vinter- og julesange, en snert af Halfdan Rasmussen og en engelsk juleklassiker i nye klæder.

Tritonus_Web-1Musikken bliver bakket op af lysdesign af Light Performers, som har klædt kirken på til oplevelser i lys og mørke. Med mange forskellige lyseffekter kommer koret til at understøtte både de smukke, de klassiske, de rytmiske og de mere muntre indslag.

Tritonus består af cirka 35 semiprofessionelle sangere, og har eksisteret som kor siden 1971, hvor koret blev stiftet af John Høybye. Siden har Tritonus blandt andet arbejdet sammen med DR’s Big Band, Marilyn Mazur og medlemmer af det Kgl. Kapel. Koret synger et blandet repertoire, både rytmisk og klassisk musik, og altid med stor stilkendskab og respekt for genren.

Korets musikalske leder Jakob Høgsbro bevæger sig som uddannet dirigent, saxofonist og komponist sikkert i både den klassiske og rytmiske musik, og har gennem mange år stået bag spektakulære koncerter med blandt andre Povl Dissing, Sigurd Barret og Cæcilie Norby som solister.

Velkommen til en koncert med smukke klange, fede rytmer og magiske lyseffekter, der skal minde os om, at nedtællingen til forårets længere dage snart går i gang.

Entre: 50,-


Søborg Kirke, Frødings Alle 2
Indlæser kort...